Gyógyítóink

dr. Dobos Márta

Ortopéd szakorvos

Szakmai pályafutás
Miután 1986-ban végzett a SZOTE általános orvosi karán, dr. Dobos Márta 1992-ben kiváló minősítésű ortopéd szakvizsgát szerzett. Szakmai pályafutásának állomásai az állami és a magánellátás intézményei voltak, melyekben jellemzően a felnőtt általános mozgásszervi, konzervatív ortopédiai területén dolgozott. Számos részterületen gazdagítja tapasztalatait, a műtéti megoldásoktól a gyógyszeres kezelésen át a mozgás-gyógytorna-fizioterápia komplex alkalmazásáig.

Nyelvtudás
Angol

Tevékenység
Dr. Dobos Márta szakmai hitvallása, hogy a mozgásszervi betegségek túlnyomó többsége rendszeres, személyre szabott mozgással, az életmód fokozatos, egyénre szabott megváltoztatása révén sikerrel kezelhető, illetve karban tartható. A szakember holisztikus szemléletét maradéktalan sikerrel alkalmazza a gyógyításban, vallja, hogy a páciens lelki problémái sokszor kapcsolatba hozhatók a mozgásszervi elváltozások panaszossá válásával. Célja, hogy betegeit teljes értékű partnerként kezelve hozzásegítse ahhoz, hogy állapotukon jelentősen javíthassanak. Mindennek alapjául pedig a kölcsönös bizalmon és elkötelezettségen alapuló orvos-beteg kapcsolat szolgál.

Újpest  
Csütörtök: 14:00-20:00

 

Kérjen időpontot

dr. Hagymási Miklós

Ortopéd szakorvos

Szakmai pályafutás
A Debreceni Orvostudományi Egyetemen diplomázott általános orvosként 1994-ben. Az egyetemi évek alatt az Országos Sportegészségügyi Intézet sportsebészeti osztályán tudományos munkát végzett a sportsérülések korszerű ellátása terén. Ezt követően 1999-ig a Szent János Kórház ortopéd- traumatológiai osztályán dolgozott,  1999-ben szakvizsgázott ortopédiából, ugyanettől az évtől vezet magán ortopédorvosi rendelést. 1994-től az ifjúságinői kosárlabda válogatott orvosa volt.
A Magyar Ortopéd Társaság tagjaként rendszeresen vesz részt hazai és külföldi továbbképzéseken, konferenciákon.  Külföldön sajátította el a lágylézer kezelésének legmoderne eljárásait, alkalmazásait is.
 
Nyelvtudás
angol
 
Tevékenység
Dr. Hagymási Miklós kiemelt szakterülete a csípőízület fotoelasztikus terheléses vizsgálata, a térdízület mozgásának geometriai jellemzői, a betegek gyógyászati segédeszközökkel történő ellátása, az élsportolók ellátása, különös tekintettel a térdsérülésekre, valamint az ortopéd megbetegedések lágylézerrel történő kezelése. 
Munkája eredményeségét fokozza a betegek pontos tájékoztatásával, a legmodernebb módszerek alkalmazásával, a leghatékonyabb terápiák kiválasztásával.

Naphegy:
Szerda:  14:00-16:00

 

Kérjen időpontot

dr. Pál Mónika

Reumatológus

Szakmai pályafutás
Debrecenben szerzett orvosi diplomája után dr. Pál Mónika 1995-ben reumatológia és fizioterápia szakvizsgát tett, majd különböző kórházakban dolgozott szakorvosként. Később a magánegészségügyben vezetői tapasztalatokat is szerzett, majd ugyanitt a járóbeteg ellátásban bővítette szakmai ismereteit.

Nyelvtudás
angol

Tevékenység
Dr. Pál Mónika közel 20 éves gyakorlattal rendelkezik a különböző ízületi-, izom-, ín- és csontbetegségek diagnosztizálásában és kezelésében. Az utóbbi években a sportsérülések ellátásában is nagy jártasságot szerzett, azok ellátása vált az egyik fő profiljává. Dr. Pál Mónika vallja, hogy a sportsérülések gyors felismerése és korrekt ellátása az alapja a mielőbbi felépülésnek. Ezen felül nagy szakmai jártassága van a lokális injekciózási technikákban, és a különböző fizioterápiák használatában. Dr. Pál Mónika alkalmazza a tape technikát, ezt az elasztikus ragasztószalaggal végzett –a szervezet öngyógyító folyamatait aktivizáló - kémiai hatóanyagmentes, gyors és hatékony terápiás eljárást.

Az alternatív eljárás hatékonyan alkalmazható:

  • sportsérülések
  • gerinc- és hátfájdalmak
  • izomhúzódások
  • könyökbántalmak (tenisz-, golfkönyök, stb.) kezelésére
  • duzzanatok és vérömlenyek csökkentésére
  • sérülések, műtétek rehabilitációjára
  • terhességi gerinc-, és végtagproblémák gyógyítására
     
Naphegy  
Hétfő: 12:00-18:00
Csütörtök: 17:00-18:00
Péntek: 9:00-12:00
   
Újpest  
Szerda: 15:00-17:00

 

Kérjen időpontot

dr. Pánics Gergely

Ortopéd-traumatológus, sportorvos

Szakmai pályafutás
Orvosi diplomájának 2001-es kézhezvétele után dr. Pánics Gergely az Országos Sportegészségügyi Intézet Sportsebészeti Osztályán Ph.D fokozatot szerzett. 2005-től az Uzsoki Kórház Ortopéd Traumatológiai Osztályán is dolgozik, ahol 2011-ben egyetemi adjunktusi kinevezést nyert. Széleskörű tudását labdarúgó, kézilabda és kosárlabda csapatorvosként tovább mélyítette, jelenleg is tagja az MLSZ Orvosi Bizottságának.

Tevékenység
Dr. Pánics Gergely szakmai tevékenységének központjában az alsó és felső végtag sportsérüléseinek, a szalag- és porcsérülések operatív ellátása, a térd-, boka-, vállízületi artroszkópiája, illetve az akut és krónikus izom-, ínsérülések konzervatív kezelése áll. Ezen felül kitűnő jártassággal bír térd és csípőízületi endoprotézis beültetésében és a nagyízületeket érintő degeneratív, kopásos betegségek konzervatív kezelésében is.  A hozzá fordulók széles látókörű, tapasztalt szakorvossal találkozhatnak.
A Ferencvárosi TC labdarúgócsapatának jelenlegi vezető orvosa, de korábban dolgozott vezető orvosként a labdarúgó válogatottnál, ill. több NB I-es klubnál mint pl a Honvéd vagy a Vasas SC.

Naphegy  
Kedd: 16:00-20:00

 

Kérjen időpontot

dr. Pánics István

Ortopéd-traumatológus

Naphegy  
Szerda: 15:00-18:00

 

 

 

 

a

Kérjen időpontot

dr. Szabó Andrea

Radiológus

Szakmai pályafutás
A Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetem általános orvosi szakán 1991-ben szerzett diplomát „summa cum laude” minősítéssel, majd radiológiából szakvizsgázott 1995-ben. A Haynal Imre Egészségtudományi Egyetem ( Szabolcs utcai Kórház) Radiológiai klinikáján dolgozott 2000-ig , mint egyetemi tanársegéd. Radiológiai tudását azóta számos magánellátási intézményben mélyítette el, ahol főként az ultrahang diagnosztika területén szerzett gyakorlatot. 2002-ben a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Társaság UH szekció vizsgáját is sikeresen teljesítette. Hazai és nemzetközi kongresszusok és továbbképzések rendszeres résztvevője, ahol előadóként és oktatóként is szerepel.
 
Nyelvtudás 
angol
 
Tevékenység 
Radiológusként fő érdeklődési területe az ultrahang diagnosztika, ezen belül a hasi -, lágyrész vizsgálatok (pajzsmirigy, nyirokcsomók,here, izmok, inak), az ér vizsgálatok (nyaki-, alsó végtagi erek, artériák, vénák), ízületi ultrahang és a keringés vizsgálatok. 3D ultrahang vizsgálatokat is rendszeresen végez, ezzel is segítve a pontosabb diagnózis felállítását. Hitvallása szerint  „nem az a gond, ha valakinek panaszai vannak, vagy beteg, hanem az, ha a betegséget későn ismerjük fel!”

Újpest
Kedd:  14:00-17:00

 

Kérjen időpontot

dr. Vida Zsuzsanna

Neurológus

Szakmai pályafutás
Dr. Vida Zsuzsanna a Semmelweis Orvostudományi Egyetemet kapott orvosi diplomát 1989-ben. Ezt követően egy évet töltött ösztöndíjjal Angliában, Exeterben (The University of Exeter), innen visszatérve 11 évig a Péterfy Sándor utcai kórház neurológiai osztályán dolgozott. 1997-től  a Százhalombattai Szakrendelő neurológiai szakrendelésének szakvezető főorvosa. 1995-ben tett neurológiai szakvizsgát, 2010-ben szerzett szomnológusi (alvásszakértői) szakképesítést. 2003-tól 2011-ig  a Honvéd Kórház Alváslaborjának tudományos főmunkatársa. 2011-től a Pest Megyei Tüdőgyógyintézet alváslaboratóriumában, 2012-től az Esztergomi Vaszary Kolos Kórház Neurológiai osztályán is dolgozik.

Nyelvismeret
angol

Tevékenység
Általános neurológusként fő érdeklődési területe az alvászavarok, alvásbetegségek. Rendszeresen publikál szakmai folyóiratokban, előadásokat tart hazai és külföldi kongresszusokon. Magas szintű szakmaiságának feltételeként elengedhetetlennek tartja a folytonos továbbképzést.  Egyéb tudományos munkát végzett idegregeneráció kísérletes vizsgálatában, a neurofiziológia és a fejfájás terén. A Magyar Ideg- és Elmeorvosok Társaságának, a Fejfájás Társaságnak és a Magyar Alvástársaságnak tagja.

Rendelési idő:

Újpesten és Naphegyen egyeztetés szerint.
 

Kérjen időpontot

Szász Anna

Gyógytornász

Szakmai pályafutás
 
Miután 2014-ben gyógytornász diplomát szerzett a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, Szász Anna a Budai Irgalmasrendi Kórház reumatológiai osztályán kezdett dolgozni. Korábban tapasztalatot szerzett az Országos Gerincgyógyászati Központban, az ORFI reumatológiai osztályán és az OORI gerincvelősérültek rehabilitációs osztályán is.
Számos szakmai továbbképzésen is részt vett, mint a Kinematic Taping tanfolyam, a McKenzie módszer kurzusa, Body Roller tanfolyam, szegmentációs stabilizációs tréning és neurodinamika képzés.
 
Nyelvtudás
 
angol, olasz, német
 
Tevékenység
 
Szász Anna pácienseinek a legmagasabb szintű szakmai felkészültséggel, igényes környezettel, a mindenkori szakmai protokollt figyelembe véve nyújt segítséget, az alábbi területeken:
 
-egyéni és csoportos órák /max. 6 fő/,
-McKenzie-terápia,
-baleseti utókezelés,
-mozgásszervi betegek kezelése,
-inkontinencia rehabilitációja,
-Kinezio taping, TAPE technika,
-érszűkület kezelése gyógytornával,
-csontritkulás kezelése,
-gerincproblémák kezelése, prevenció, rehabilitáció,
-tartásjavító torna,
-stabilizáló tréning,
-alakformáló torna,
-szülés utáni kondicionáló torna és gátizom erősítés,
-funkcionális tréning.

Kérjen időpontot